Muurschildering Parijs

  • Op 2017-07-23
In twee weken een totale verandering van zakelijk naar persoonlijke, warme sfeer. Deze muurschildering maakten we in opdracht op de wand van de eetkamer in een appartement aan Rue de La Faisanderie, Parijs. Ook zin? Vraag meer info.
Lees meer
 

Het Kleurfeest AZC Almelo

  • Op 2017-07-18
Dinsdag 25 juli wordt voor één keer ‘Woensdag Wasdag’ in het AZC in Almelo Help! Alle printjes zijn weggespoeld, wie helpt ons kleuren! Kies je favoriete kledingstuk van de waslijn en kleur ‘m zo mooi als je kan. (Sorry, dit is een besloten feestje maar hier kun je ons boeken: Bureau Vanaf2) Met Gerard de Bruyne en José Vingerling.  
Lees meer
 

Het Kleurfeest, st.Radboudschool, Heiloo

  • Op 2017-07-04
Vrijdag 7  juni, is er een zomers Kleurfeest op de st.Radboudschool in Heiloo Samen met Gerard de Bruyne (of José Vingerling) een supergrote tekening maken, luisterend naar pareltjes uit de popgeschiedenis, gezongen en gespeeld door Maarten Teekens. ‘Op de vloer van de hal in het theater waar ik kom spelen, liggen tientallen kinderen op een groot vel […]
Lees meer
 

Schoon planbord en nooit meer ergernis!

  • Op 2017-07-04
Nooit meer smoezelige planborden? Vraag hier een offerte aan. Wij hebben absoluut de mooiste oplossing: nooit meer smoezelige planborden nooit meer losse tapes vaste indeling en tekst achter glas diverse afmetingen op maat gemaakt ontwerp mogelijk, vraag ernaar levertijd ± 3-4 weken (standaard maten) Vanaf € 250,- excl. BTW een mooi, schoon en duurzaam magnetisch planbord 90 x 120 cm (zonder ontwerp) met magneten, wisser en […]
Lees meer
 

Raamstickers nodig maar een hekel aan het verwijderen?

  • Op 2017-01-13
Duurzame, statische raamstickers 28 x 28 cm voor binnen, uitstekend geschikt voor scholen en ziekenhuizen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te wisselen en duurzaam door hergebruik. Stuur een mail via de contactpagina voor prijzen en meer info. Deze feest- of seizoensstickers zijn speciaal ontworpen voor de kinderafdelingen van het Leids Universitair Medisch Centrum.
Lees meer